Catalog
descarca catalog
Termeni si Conditii

Acest website (denumit în continuare site) este administrat de catre Yes Events Solutions SRL.

Încheierea contractului de vânzare-cumparare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei româneşti) şi nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email sau alte mijloace de comunicare a confirmarii automate de primire a comenzii.

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni şi conditii. Pentru folosirea în bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a termenilor şi conditiilor. Firma Yesevents SRL îşi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina “Termeni şi Conditii”.

Drepturile de autor

Continutul acestui site – texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date – este proprietatea Yes Events Solutions SRL și este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Yes Events Solutions SRL a oricarui element din cele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Declinarea responsabilitatii

Yes Events Solutions SRL nu îşi asuma responsabilitatea şi nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea în orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Yes Events Solutions SRL încearca sa prezinte cât mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret etc.), dar din cauza volumului mare de produse aflate în baza noastra de date, Yes Events Solutions SRL nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate pot diferi de imaginile aflate pe site în orice mod, din cauza modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site şi cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii Yes Events Solutions SRL.

Activitatea de comercializare şi distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comanda. Yes Events Solutions SRL nu poate fi facuta responsabila în niciun fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei româneşti în vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar clientilor persoane fizice (OUG 34/2014 art. 2 pct. 2).

În calitate de consumator, ai dreptul de a notifica în scris societatea despre faptul ca doreşti sa renunti la cumparare, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsul este predat în stare buna, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare şi daca se preda în ambalajul original.

Pentru expedierea coletelor te rugam sa foloseşti acelaşi serviciu de curierat prin care ai primit produsele.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii şi numai prin transfer bancar.

Termenul de 10 zile începe sa curga de la data primirii produselor. În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre tine, societatea îti va rambursa sumele achitate, fara a-ti solicita sumele necesare rambursarii lor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului.

Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului.

În momentul sosirii coletelor în sediul nostru se va face o scurta verificare vizuala a coletului în prezenta curierului. Daca se constata urme de loviri sau manevrari defectuoase ale coletului, ori daca starea acestuia nu este impecabila din punct de vedere al integritatii, se va face un proces verbal care sa semnaleze aceste probleme şi o copie va fi înmânata curierului. Toate coletele primite şi care respecta aceste conditii de returnare vor fi desfacute şi fotografiate pentru a consemna starea la receptie a produselor din interior şi pentru a verifica daca starea produselor este identica cu starea lor din momentul completarii formularului de returnare (în momentul completarii formularului, pe baza asumarii raspunderii, clientul trebuie sa mentioneze starea produselor în scris şi/sau prin fotografii). Orice necorcodanta între starea declarata de consumator la completarea formularului de returnare şi receptia propriu-zisa a produselor de catre personalul nostru specializat va conduce la respingerea returului produselor, clientul fiind raspunzator de transportul acestor produse pâna în sediul nostru.

Clientul va fi înştiintat în termen de 72 de ore de la primirea coletului de aceasta situatie şi va putea alege daca primeşte înapoi pe propria cheltuiala produsele neconforme cu declaratia sa şi produsele care nu mai sunt în aceeaşi stare în care au fost livrate initial clientului, sau daca accepta aducerea acestor produse la starea initiala. Societatea noastra poate percepe taxe suplimentare în cazul returnarii produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., sau care nu corespund cu declaratia clientului din momentul completarii formularului de returnare, pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare între 0 şi 50% din valoarea initiala a produsului, cu acordul clientului.

Pentru detalii suplimentare te rugam sa ne contactezi la adresa office@yesevents.ro sau telefonic la numarul 021/ 210.43.40.

Retururi de produse

Procedura de retur debuteaza prin completarea formularului Retur Produse, în urma caruia vei primi un numar RMA de autorizatie pentru restituirea materialului. Scrie-l clar şi la vedere pe exteriorul cutiei.

Poti solicita returul de produse în urmatoarele situatii:

– Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site-ul http://yesevents.ro/:

Daca produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificatiile din paginile noastre de prezentare online, poti solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca optezi pentru înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, vei primi o rambursare partiala pâna la valoarea produsului înlocuitor. Dupa caz, Yesevents suporta costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor.

– Produsul nu functioneaza în primele 24 de ore de la receptie ori prezinta semne de deteriorare:

Daca produsul nu functioneaza în primele 24 de ore de la receptie, poti reclama acest lucru şi poti solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu unul nou. Pentru produsele care prezinta semne de deteriorare vizibila la primirea prin curier, îti recomandam sa refuzi receptia acestora.

– Produsul a fost livrat greşit:

Daca ai primit un alt produs decât cel pe care l-ai comandat, te rugam sa ne semnalezi acest lucru cât mai curând posibil, pentru a ne returna produsul şi a fi înlocuit cu cel potrivit. Toate costurile de retur şi transport vor fi suportate de Yesevents.

– Produs defect în perioada de garantie:

Produsele care prezinta defectiuni în perioada de garantie vor fi returnate la sediul nostru însotite de certificatul de garantie Yesevents.

IMPORTANT: În toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectiunile în timpul garantiei, produsele trebuie sa fie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însotite de toate accesoriile şi documentele cu care au venit însotite initial. Deteriorarea produselor duce la refuzarea returului.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre Yesevents beneficiaza de garantie conform legislatiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producatorilor.

Toate produsele sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de catre producatori.

Certificatele de garantie sunt emise de Yesevents sau de producator, în functie de caz.

Te rugam sa ne semnalezi în maxim 48 de ore de la receptia produselor daca acestea nu sunt însotite de certificatul de garantie. O poti face în scris la adresa de e-mail office@yesevents.ro. Orice sesizare ulterioara acestui termen nu va fi luata în considerare.

Yesevents va furniza în maxim 10 zile lucratoare de la data receptiei produsului adus în service informatii despre diagnostic, masura reparatorie şi estimarea termenului la care produsul va fi repus în functiune.

Masurile reparatorii pot fi: depanare, înlocuire partiala ori integrala, returnarea contravalorii produsului în lipsa de alte solutii tehnice.

Dupa readucerea produsului în stare de functionare, îl poti ridica de la sediul nostru sau poti solicita expedierea acestuia prin curier.

Termenele de expediere sunt de 24 de ore în Bucureşti, respectiv 48 de ore în restul țarii.

Conform legii, produsele ce au însumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depaşesc acesta perioada, se înlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. Timpul de nefunctionare prelungeşte în mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul înregistrarii în unitatea de service, pâna la aducerea produsului în stare de utilizare normala şi notificarea în scris, în vederea ridicarii produsului, sau pâna la predarea efectiva a produsului catre consumator.

Service Post Garantie: Yesevents ofera contra-cost service şi pentru produsele care nu mai sunt în garantie. Valoarea serviciilor sunt stabilite la fata locului, dupa diagnosticul oferit de echipa tehnica.

Acest site utilizeaza cookie-uri.

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul http://yesevents.ro/ etc., cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. Cookie-urile ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dumneavoastra.

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a va aduce la cunostinta mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea „cookie”-urilor utilizate de catre site-ul nostru. In cazul în care aveti nevoie de mai multe informatii, iar ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: office@yesevents.ro.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookie-uri pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza acest site. Stocarea de cookieuri pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Noi nu folosim cookie-uri pentru a colecta informatii personale, cum ar fi numele dumneavoastra, cu toate acestea, putem face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

Cum pot modifica setarile mele cookie?

Puteti modifica in orice moment setarile dumneavoastra cookie, facand click pe Schimbati consimțamântul dumneavoastra | Retragere consimțamânt. Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu va puteti inregistra pe site-ul nostru sau sa folositi alte functii care necesita inregistrarea sau colectarea de informatii.

Ce tipuri de Cookie-uri sunt folosite?