Catalog
descarca catalog
Evenimente Corporate

Un cocktail de sobrietate, rafinament si eleganta. Adaugam un deget de buna dispozitie si servim in cupe de cristal, dintr-o locatie de vis. Perfect pentru lansari de produse, evenimente sau aniversari de companie.

Ca si in viata unui om, in viata unei companii sunt momente ce nu trebuiesc ratate: 1 an sau un deceniu de la infiintare, lansarea unui produs nou sau un rebranding de succes. Petreceri de bun venit sau de ce nu, “farewell parties” pentru oamenii care si-au pus amprenta asupra imaginii companiei dar isi aleg un alt drum in viata.

Vrem sau nu vrem, astfel de evenimente nu sunt doar un prilej pentru a destupa sampania dar si un bun moment pentru o doza buna de marketing si PR.

De aceea, evenimentele corporate trebuiesc gandite nu doar pentru participanti ci pentru o lume intreaga: presa, clienti, actionari si de ce nu, chiar competitie.

Servicii și produse

Când totul este pregătit, nu ne mai rămane să spunem decât: “să curgă șampania”! Însă nu și pentru noi.  Pentru că un eveniment de seama nu se încheie odată cu căderea cortinei.  Sunt lucruri de povestit, poze de împărtit, opinii de strans. Ce se întamplă “dupa” este la fel de important ca evenimentul in sine.
Și noi, cei de la Yes Events, știm foarte bine acest lucru.
De aceea colaboram indeaproape cu parteneri din media astfel incat al dumneavoastra “corporate party” sa aiba rasunetul pe care il veti dori si pe care il meritati!
Lansari companii/produse

Suntem alaturi de companii si sustinem evenimentele de lansare fie a produselor, fie a sediilor. Constientizam importanta acestui tip de eveniment pentru branding-ul companiei, astfel ca punem la dispozitie logistica de cea mai buna calitate, dar si personal bine instruit, care sa faca fata situatilor nepravazute, ce apar pe ultima suta de metri.

 Ne adaptam rapid si spunem YES tuturor provocarilor!

Congrese si conferinte

Cand vrei sa organizezi un eveniment important intre idee si fapt mai este un pas important, iar organizatorii il numesc logistica. Iti punem la dispozitie o lista mare si cuprinzatoare de obiecte de logistica si servicii adiacente.

Stim cat de important este confortul invitatilor tai, conditiile bune pentru un spatiu de socializare, dar si un cadru ambiental propice ideilor creatoare. 

Petreceri tematice

Chiar daca este vorba de un eveniment corporate, nu inseamna ca buna dispozitie nu isi are locul. Ba dimpotriva. Insa totul trebuie sa fie perfect.
Succesul sta in detalii. Fie ca vorbim de o petrecere interna dedicata angajatilor sau una in care sunt invitati partenerii de afaceri, clientii si uneori chiar si concurenta, acest tip de eveniment este impecabil cand logistica si serviciile sunt de calitate. 

Iar noi nu putem spune decat ca suntem maestri ai petrecerilor!

Cine ne recomanda?

Am început colaborarea oficială cu echipa Yes Events la finalul lunii februarie a anului 2016.
Știam deja de ei de mult, le cunoșteam feedback-ul de pe piață, palmaresul de evenimente, profesionalismul.
Nu știam însa echipa din interior. Aici magie! Cunoscand-o pe Corina, “capul” întregului business, am inteles foarte multe, am învatat multe, am descoperit un om special. Am ințeles mult mai profund ce înseamna o adevarata echipă, închegată, ce înseamnă, de fapt, transformarea unui colectiv într-o a doua familie.
Yes Events este un tot, este un fenomen, care oferă servicii impecabile datorită unor oameni din culise, care au transformat o agenție de evenimente intr-un mod de viață, un vis devenit realitate.
Este o onoare pentru noi, o împlinire chiar, să facem la rândul nostru parte din familia YES, iar împreună, YES-DUAL, echipa magică, cum imi place mie sa o numesc, reușim sa oferim evenimente cu suflet, din suflet, pentru suflete!
Alex & Alexandru, Atelier Dual
Great friendly staff with perfect solutions! Just tell them what you want or need and they will arrange it.
In other words perfect and please Yes again!!!
Jan Willem Bergkotte, Managing Director
Colaborăm cu Yes Events încă de la primele ediții ale revistei Miresici și de fiecare dată ne-au uimit cu noi proiecte, noi servicii, într-un cuvânt: agenția care iti poate oferi TOTUL. Felicitări, fetelor! Mult success în continuare!!!
Simona Maneanu, Miresici
“Out of the box, up on your soul”
Vlad Grecu
Recomandăm YES EVENTS, o echipa flexibilă, profesionistă si simpatică, pe care te poți baza.
Oana Necula
Reușita unui eveniment ține foarte mult de oamenii cu care lucrezi - promptitudinea, parolismul și calitatea serviciilor oferite de către aceștia sunt esența principală în desfașurarea evenimentului.
Unul dintre furnizorii cu care am colaborat pentru petrecerea VIVA! 2013 (un eveniment cu multe pretenții și invitați de seama din Romania) a fost YES Events. Am avut deosebita placere sa descopăr o echipa cu mult profesionalism, dedicată job-ului pe care il desfașoară, cu o gama largă de produse și servicii de calitate și foarte de încredere. Sunt sigură ca aceasta a fost începutul unei lungi și frumoase colaborări, motiv pentru care recomand cu încredere YES Events pentru orice eveniment care se dorește a fi perfect.
Roxana Constantinescu, Ringier Romania
Echipa Yes Events inseamna din punctul nostru de vedere creativitate si ambitie.Serviciile oferite de ei cu promptitudine ne sunt mereu utile si sunt un furnizor drag noua. Le dorim mult succes si incredere in fortele proprii!
Alin Caraman, Bon Mariage
Îmi face o deosebită plăcere să vă recomand compania Yes Events, ca și furnizor de servicii de organizare evenimente.
Colaborăm încă din anul 2011 și, de fiecare dată, aceștia s-au remarcat prin calitatea serviciilor oferite, prin buna organizare a evenimentelor asignate, printr-o logistică ireproșabilă. Am apreciat totodată calitatea materialelor folosite și profesionalismul echipei. Concluzionând, recomandăm cu toată încrederea și caldură compania Yes Events pentru servicii de o calitatea ireproșabilă.
Darius DADOO