Catalog
descarca catalog
Evenimente Corporate

Un cocktail de sobrietate, rafinament si eleganta. Adaugam un deget de buna dispozitie si servim in cupe de cristal, dintr-o locatie de vis. Perfect pentru lansari de produse, evenimente sau aniversari de companie.

Ca si in viata unui om, in viata unei companii sunt momente ce nu trebuiesc ratate: 1 an sau un deceniu de la infiintare, lansarea unui produs nou sau un rebranding de succes. Petreceri de bun venit sau de ce nu, “farewell parties” pentru oamenii care si-au pus amprenta asupra imaginii companiei dar isi aleg un alt drum in viata.

Vrem sau nu vrem, astfel de evenimente nu sunt doar un prilej pentru a destupa sampania dar si un bun moment pentru o doza buna de marketing si PR.

De aceea, evenimentele corporate trebuiesc gandite nu doar pentru participanti ci pentru o lume intreaga: presa, clienti, actionari si de ce nu, chiar competitie.

Servicii si produse

Cand totul este pregatit, nu ne mai ramane sa spunem decat: “sa curga sampania”! Insa nu si pentru noi.  Pentru ca un eveniment de seama nu se incheie odata cu caderea cortinei.  Sunt lucruri de povestit, poze de impartit, opinii de strans. Ce se intampla “dupa” este la fel de important ca evenimentul in sine.
Si noi, cei de la Yes Events stim foarte bine acest lucru.
De aceea colaboram indeaproape cu parteneri din media astfel incat al dumneavoastra “corporate party” sa aiba rasunetul pe care il veti dori si pe care il meritati!
Lansari companii/produse

Suntem alaturi de companii si sustinem evenimentele de lansare fie a produselor, fie a sediilor. Constientizam importanta acestui tip de eveniment pentru branding-ul companiei, astfel ca punem la dispozitie logistica de cea mai buna calitate, dar si personal bine instruit, care sa faca fata situatilor nepravazute, ce apar pe ultima suta de metri.

 Ne adaptam rapid si spunem YES tuturor provocarilor!

Congrese si conferinte

Cand vrei sa organizezi un eveniment important intre idee si fapt mai este un pas important, iar organizatorii il numesc logistica. Iti punem la dispozitie o lista mare si cuprinzatoare de obiecte de logistica si servicii adiacente.

Stim cat de important este confortul invitatilor tai, conditiile bune pentru un spatiu de socializare, dar si un cadru ambiental propice ideilor creatoare. 

Petreceri tematice

Chiar daca este vorba de un eveniment corporate, nu inseamna ca buna dispozitie nu isi are locul. Ba dimpotriva. Insa totul trebuie sa fie perfect.
Succesul sta in detalii. Fie ca vorbim de o petrecere interna dedicata angajatilor sau una in care sunt invitati partenerii de afaceri, clientii si uneori chiar si concurenta, acest tip de eveniment este impecabil cand logistica si serviciile sunt de calitate. 

Iar noi nu putem spune decat ca suntem maestri ai petrecerilor!

Cine ne recomanda?

Am inceput colaborarea oficiala cu echipa Yes events la finalul lunii februarie a anului 2016.
Stiam deja de ei de mult, le cunosteam feedback-ul de pe piata, palmaresul de evenimente, profesionalismul.
Nu stiam insa echipa din interior. Aici magie! Cunoscand-o pe Corina, “capul” intregului business, am inteles foarte multe, am invatat multe, am descoperit un om special. Am inteles mult mai profund ce inseamna o adevarata echipa, inchegata, ce inseamna de fapt transformarea unui colectiv intr-o a doua familie.
Yes Events este un tot, este un fenomen, care ofera servicii impecabile datorita unor oameni din culise, care au transformat o agentie de evenimente intr-un mod de viata, un vis devenit realitate.
Este o onoare pentru noi, o implinire chiar, sa facem la randul nostru parte din familia YES, iar impreuna, YES-DUAL, echipa magica, cum imi place mie sa o numesc, reusim sa oferim evenimente cu suflet, din suflet, pentru suflete!
Alex & Alexandru, Dual- Le garcon createurs
Great friendly staff with perfect solutions! Just tell them what you want or need and they will arrange it.
In other words perfect and please Yes again!!!
Jan Willem Bergkotte, Managing Director
Colaboram cu Yes Events inca de la primele editii ale revistei Miresici si de fiecare data ne-au uimit cu noi proiecte, noi servicii,intr-un cuvant agentia care iti poate oferi Totul. Felicitari,fetelor! Mult success in continuare!!!
Simona Maneanu, Miresici
“Out of the box, up on your soul”
Vlad Grecu
Recomandam YES EVENTS, o echipa flexibila, profesionista si simpatica, pe care te poti baza.
Oana Necula
Reusita unui eveniment tine foarte mult de oamenii cu care lucrezi - promptitudinea, parolismul si calitatea serviciilor oferite de catre acestia sunt esenta principala in desfasurarea evenimentului.
Unul dintre furnizorii cu care am colaborat pentru petrecerea VIVA! 2013 (un eveniment cu multe pretentii si invitati de seama din Romania) a fost YES Events. Am avut deosebita placere sa descopar o echipa cu mult profesionalism, dedicata job-ului pe care il desfasoara, cu o gama larga de produse si servicii de calitate si foarte de incredere. Sunt sigura ca aceasta a fost inceputul unei lungi si frumoase colaborari, motiv pentru care recomand cu incredere YES Events pentru orice eveniment care se doreste a fi perfect.
Roxana Constantinescu, Ringier Romania
Echipa Yes Events inseamna din punctul nostru de vedere creativitate si ambitie.Serviciile oferite de ei cu promptitudine ne sunt mereu utile si sunt un furnizor drag noua. Le dorim mult succes si incredere in fortele proprii!
Alin Caraman, Bon Mariage
Imi face o deosebita placere sa va recomand compania Yes Events, ca si furnizor de servicii de organizare evenimente.
Colaboram inca din anul 2011 si, de fiecare data, acestia s-au remarcat prin calitatea serviciilor oferite, prin buna organizare a evenimentelor asignate, printr-o logistica ireprosabila. Am apreciat totodata calitatea materialelor folosite si profesionalismul echipei. Concluzionand, recomandam cu toata increderea si caldura compania Yes Events pentru servicii de o calitatea ireprosabila.
Darius DADOO