Catalog
descarca catalog

CORTUL TRANSPARENT- SOLUTIA IDEALA PENTRU EVENIMENTELE OUTDOOR

Vrei să ai un eveniment în aer liber? Vrei ceva spectaculos ca sa-ți surprinzi invitații?

CORTUL TRANSPARENT este soluția ideală.

Anul 2018 se anunță a fi unul fabulos pentru evenimentele în aer liber, nunți sau corporate, iar noi, cei de la YES Events, ne-am pregătit temeinic cortul transparent. L-am înălțat, l-am aranjat, l-am înfrumusețat și este gata să găzduiască evenimentul tău.

 

Amplasat în natură, cortul reprezintă cel mai frumos loc unde îți poți desfășura evenimentul, un spațiu feeric. Pe timp de zi, acoperișul permite pătrunderea razelor soarelui, lumina naturală creând o atmosferă plăcută, radiantă. Pe timpul nopții, poți vedea stelele și luna în toată splendoarea lor.

Ultimul eveniment unde am înălțat cortul a avut loc în satul Zabola (Covasna), în inima secuimii. Organizat de Casa Cochet, evenimentul a fost unul deosebit, un botez cu tematica copilăriei, iar noi am ajutat, de asemenea, la crearea designului interior. Desigur, din peisaj nu au lipsit preferatele noastre scaune Pilgrim

Floraria IRIS a înfrumusețat cortul cu minunatele lor aranjamente florale     Din decor nu au lipsit nici platourile suport cu buline, atat de indragite anul acesta.     Cea mai dulce surpriza a evenimentului a fost tortul – carusel, pe cat de frumos lucrat, pe atat de gustos.    

Așadar, stabileste numarul invitatilor tai si contacteaza-ne cu incredere.

Noi îți oferim cortul nostru transparent pentru organizarea celui mai frumos eveniment.

 

Concept  eveniment si organizare: Casa Cochet

Cort si suport logistic: Yes Events

Decoratiuni florale: Floraria Iris

Foto: Dana Tudoran

Leave a Comment