Catalog
descarca catalog
Despre Noi

A organiza un eveniment este un eveniment in sine. Cel putin asta am simtit acum mai bine de 8 ani cand mare parte din membrii echipei Yes Events au luat primul contact cu aceasta lume.

Este drept, de reunit ne-am reunit ceva mai tarziu, in 2010, fiecare aducandu-si aportul cu propria experienta, propria poveste si propriile idei. Yes Events a luat fiinta ca o agentie full service pentru organizari evenimente ceea ce suntem si acum dar ... intr-o structura mult mai complexa. Din simpli creativi si organizatori ne-am transformat in furnizori de logistica pentru evenimente, putand acum sa punem la dispozitie si altor organizatori un arsenal intreg de echipamente de la mese si scaune pana la aranjamente florale si corturi in care sa incapa sute de invitati.

Portofoliul nostru de evenimente s-a imbogatit de la luna la luna cu noi provocari carora le-am facut sau a trebuit sa le facem fata. Nunti cu sute de invitati in aer liber, Petreceri de Craciun sau de Revelion organizate in varf de munte sau la malul marii, petreceri in costume de epoca si defilari in masini de colectie dar, cu siguranta viitorul ne rezerva alte noi si noi suprize pe care le asteptam cu drag, in echipa.

Cine ne recomanda?

Am inceput colaborarea oficiala cu echipa Yes events la finalul lunii februarie a anului 2016.
Stiam deja de ei de mult, le cunosteam feedback-ul de pe piata, palmaresul de evenimente, profesionalismul.
Nu stiam insa echipa din interior. Aici magie! Cunoscand-o pe Corina, “capul” intregului business, am inteles foarte multe, am invatat multe, am descoperit un om special. Am inteles mult mai profund ce inseamna o adevarata echipa, inchegata, ce inseamna de fapt transformarea unui colectiv intr-o a doua familie.
Yes Events este un tot, este un fenomen, care ofera servicii impecabile datorita unor oameni din culise, care au transformat o agentie de evenimente intr-un mod de viata, un vis devenit realitate.
Este o onoare pentru noi, o implinire chiar, sa facem la randul nostru parte din familia YES, iar impreuna, YES-DUAL, echipa magica, cum imi place mie sa o numesc, reusim sa oferim evenimente cu suflet, din suflet, pentru suflete!
Alex & Alexandru, Dual- Le garcon createurs
Great friendly staff with perfect solutions! Just tell them what you want or need and they will arrange it.
In other words perfect and please Yes again!!!
Jan Willem Bergkotte, Managing Director
Colaboram cu Yes Events inca de la primele editii ale revistei Miresici si de fiecare data ne-au uimit cu noi proiecte, noi servicii,intr-un cuvant agentia care iti poate oferi Totul. Felicitari,fetelor! Mult success in continuare!!!
Simona Maneanu, Miresici
“Out of the box, up on your soul”
Vlad Grecu
Recomandam YES EVENTS, o echipa flexibila, profesionista si simpatica, pe care te poti baza.
Oana Necula
Reusita unui eveniment tine foarte mult de oamenii cu care lucrezi - promptitudinea, parolismul si calitatea serviciilor oferite de catre acestia sunt esenta principala in desfasurarea evenimentului.
Unul dintre furnizorii cu care am colaborat pentru petrecerea VIVA! 2013 (un eveniment cu multe pretentii si invitati de seama din Romania) a fost YES Events. Am avut deosebita placere sa descopar o echipa cu mult profesionalism, dedicata job-ului pe care il desfasoara, cu o gama larga de produse si servicii de calitate si foarte de incredere. Sunt sigura ca aceasta a fost inceputul unei lungi si frumoase colaborari, motiv pentru care recomand cu incredere YES Events pentru orice eveniment care se doreste a fi perfect.
Roxana Constantinescu, Ringier Romania
Echipa Yes Events inseamna din punctul nostru de vedere creativitate si ambitie.Serviciile oferite de ei cu promptitudine ne sunt mereu utile si sunt un furnizor drag noua. Le dorim mult succes si incredere in fortele proprii!
Alin Caraman, Bon Mariage
Imi face o deosebita placere sa va recomand compania Yes Events, ca si furnizor de servicii de organizare evenimente.
Colaboram inca din anul 2011 si, de fiecare data, acestia s-au remarcat prin calitatea serviciilor oferite, prin buna organizare a evenimentelor asignate, printr-o logistica ireprosabila. Am apreciat totodata calitatea materialelor folosite si profesionalismul echipei. Concluzionand, recomandam cu toata increderea si caldura compania Yes Events pentru servicii de o calitatea ireprosabila.
Darius DADOO