Catalog
descarca catalog
Despre Noi

A organiza un eveniment este un eveniment in sine. Cel putin asta am simtit acum mai bine de 8 ani cand mare parte din membrii echipei Yes Events au luat primul contact cu aceasta lume.

Este drept, de reunit ne-am reunit ceva mai tarziu, in 2010, fiecare aducandu-si aportul cu propria experienta, propria poveste si propriile idei. Yes Events a luat fiinta ca o agentie full service pentru organizari evenimente ceea ce suntem si acum dar ... intr-o structura mult mai complexa. Din simpli creativi si organizatori ne-am transformat in furnizori de logistica pentru evenimente, putand acum sa punem la dispozitie si altor organizatori un arsenal intreg de echipamente de la mese si scaune pana la aranjamente florale si corturi in care sa incapa sute de invitati.

Portofoliul nostru de evenimente s-a imbogatit de la luna la luna cu noi provocari carora le-am facut sau a trebuit sa le facem fata. Nunti cu sute de invitati in aer liber, Petreceri de Craciun sau de Revelion organizate in varf de munte sau la malul marii, petreceri in costume de epoca si defilari in masini de colectie dar, cu siguranta viitorul ne rezerva alte noi si noi suprize pe care le asteptam cu drag, in echipa.

Cine ne recomanda?

Am început colaborarea oficială cu echipa Yes Events la finalul lunii februarie a anului 2016.
Știam deja de ei de mult, le cunoșteam feedback-ul de pe piață, palmaresul de evenimente, profesionalismul.
Nu știam însa echipa din interior. Aici magie! Cunoscand-o pe Corina, “capul” întregului business, am inteles foarte multe, am învatat multe, am descoperit un om special. Am ințeles mult mai profund ce înseamna o adevarata echipă, închegată, ce înseamnă, de fapt, transformarea unui colectiv într-o a doua familie.
Yes Events este un tot, este un fenomen, care oferă servicii impecabile datorită unor oameni din culise, care au transformat o agenție de evenimente intr-un mod de viață, un vis devenit realitate.
Este o onoare pentru noi, o împlinire chiar, să facem la rândul nostru parte din familia YES, iar împreună, YES-DUAL, echipa magică, cum imi place mie sa o numesc, reușim sa oferim evenimente cu suflet, din suflet, pentru suflete!
Alex & Alexandru, Atelier Dual
Great friendly staff with perfect solutions! Just tell them what you want or need and they will arrange it.
In other words perfect and please Yes again!!!
Jan Willem Bergkotte, Managing Director
Colaborăm cu Yes Events încă de la primele ediții ale revistei Miresici și de fiecare dată ne-au uimit cu noi proiecte, noi servicii, într-un cuvânt: agenția care iti poate oferi TOTUL. Felicitări, fetelor! Mult success în continuare!!!
Simona Maneanu, Miresici
“Out of the box, up on your soul”
Vlad Grecu
Recomandăm YES EVENTS, o echipa flexibilă, profesionistă si simpatică, pe care te poți baza.
Oana Necula
Reușita unui eveniment ține foarte mult de oamenii cu care lucrezi - promptitudinea, parolismul și calitatea serviciilor oferite de către aceștia sunt esența principală în desfașurarea evenimentului.
Unul dintre furnizorii cu care am colaborat pentru petrecerea VIVA! 2013 (un eveniment cu multe pretenții și invitați de seama din Romania) a fost YES Events. Am avut deosebita placere sa descopăr o echipa cu mult profesionalism, dedicată job-ului pe care il desfașoară, cu o gama largă de produse și servicii de calitate și foarte de încredere. Sunt sigură ca aceasta a fost începutul unei lungi și frumoase colaborări, motiv pentru care recomand cu încredere YES Events pentru orice eveniment care se dorește a fi perfect.
Roxana Constantinescu, Ringier Romania
Echipa Yes Events inseamna din punctul nostru de vedere creativitate si ambitie.Serviciile oferite de ei cu promptitudine ne sunt mereu utile si sunt un furnizor drag noua. Le dorim mult succes si incredere in fortele proprii!
Alin Caraman, Bon Mariage
Îmi face o deosebită plăcere să vă recomand compania Yes Events, ca și furnizor de servicii de organizare evenimente.
Colaborăm încă din anul 2011 și, de fiecare dată, aceștia s-au remarcat prin calitatea serviciilor oferite, prin buna organizare a evenimentelor asignate, printr-o logistică ireproșabilă. Am apreciat totodată calitatea materialelor folosite și profesionalismul echipei. Concluzionând, recomandăm cu toată încrederea și caldură compania Yes Events pentru servicii de o calitatea ireproșabilă.
Darius DADOO