Catalog
descarca catalog

Ingredientele evenimentelor in aer liber

Pentru ca martie a venit cu soare si cu buna dispozitie, brusc “au rasarit” ideile referitoare la evenimentele in aer liber.

Da, cu totii tanjim dupa peisaje pitoresti sau confortul unei conferinte in iarba verde, in locul salilor corporate restrictive si uneori plictisitoare.

 

 Si pentru ca pot fi considerate atipice, pentru organizarea evenimentelor „deschise” trebuie sa folosim logistica potrivita.

1. Pagode sau corturi.

Indiferent in ce anotimp alegem sa organizam evenimentul, nu putem risca o neplacuta experienta in ploaie. Si cum zicea o veche zicala “mai bine prevenim, decat sa tratam”, recomandam amplasarea pagodelor destinate exclusiv acestui tip de eveniment, care nu incarca peisajul, ci din contra, vor reusi sa creeze spatiul perfect de socializare.

2. Scaune

 

Intotdeauna ignorate sau putin apreciate la adevarata valoare, scaunele sunt elementele de mobilier cel mai utilizate, cele mai practice, dar si cu un puternic impact vizual.

Pentru evenimentele in aer liber trebuie folosite scaune usoare, facil de montat si demontat si, evident, potrivite estetic cu locul si contextul. Noi zicem ca nu aveti cum sa dati gres cu scaunele Chiavari albe sau vintage, accesorizate sau nu cu esarfe, pentru ca au abilitatea de a se adapta mediului exterior. 

Scaune Chiavari albe
Scaune Chiavari Vintage
Scaune Chiavari Vintage

3. Aranjamentele florale.

Fie ca vorbim de conferinte, spatii de networking sau evenimente private, in natura trebuie sa ne bucuram vizual si olfactiv de ceea ce ne inconjoara. Si ca reteta sa fie reusita sunt necesare aranjamente florale lejere, relaxate si din flori de sezon.

aranjament-floral-monica aranjament-floral-sfesnic

Insa, umbla vorba in targ ca exista o teama pentru lipsa de confort a evenimentelor realizate afara. Dar, in secolul 21 nu cred ca avem de ce sa ne temem. Alaturi de specialisti in domeniu, gasim rapid solutii pentru toalete ecologice de tip VIP, unde, cu siguranta, si igiena si comoditatea sunt prioritare.

cort-plaja-mamaia

Si de ce sa ne facem griji in diverse privinte, in loc sa ne gandim ca un spatiu deschis ne permite elemente de décor impresionante, cu adevarat originale:

– Inlocuim clasicele lumanari din localuri cu lumini arhitecturale pentru copacii din jur

img_3243

– Vechiul si monotonul aparat de cafea poate fi acum substituit cu o bicicleta chic cu suport de cafea

– Iar spatiul larg ne permite amplasarea unei masini care are o multitudine de variante de inghetata in detrimental tonetelor fara culoare.

Un eveniment in aer liber va fi intotdeauna apreciat si considerat “altfel”, data fiind multimea de evenimente in spatii inchise, asadar, fii tu cel care face diferenta. Iar daca timpul nu iti permite, noi suntem aici sa te ajutam!

Leave a Comment