Catalog
descarca catalog

Mesele dreptunghiulare la nunta

masa dreptunghiulara Yes_Events

Suntem pe ultima suta de metri a pregatirii evenimentului  si intervine vesnica intrebare: “Cum ii asezam la mese?”.

Se intampla sa fim conditionati atat de spatiu, de logistica, dar si de relatiile interpersonale.

Iar pe langa acestea se adauga si tenditele aranjarii salii. Si de putine ori stam sa luam in calcul posibilitatea utilizatii altor tipuri de asezare la mese  decat cele clasice cu mesele rotunde, foarte des folosite in ultime vreme.

Insa o varianta optima, atat estetic, cat si functional, sunt mesele dreptunghiulare.

In ultimul timp, in Romania s-a tot evitat folosirea meselor dreptunghiulare in cadrul nuntilor din simplul motiv ca ne aduce aminte de fostele reuniuni in cantine sau camine culturale, ceea ce duce de multe ori la lipsa de eleganta.

Dar indraznim sa contrazicem si dorim sa va prezentam in detaliu avantajele utilizarii meselor dreptunghiulare, curent tot mai utilizat in afara granitelor noastre.

masa dreptunghiulara yes events

 

masa dreptunghiulara nunta

Mesele dreptunghiulare sunt practice si ai posbilitatea de a aseza mai multe persoane daca optezi pentru alipirea lor sau pentru mese de lungimi mari.

Pentru a echilibra situatia trebuie sa ai in vedere dimensiunea scaunului si astfel poti calcula cate persoane incap la o masa. De pilda, daca folosesti scaunele Chiavari sunt necesari 60 cm pentru fiecare persoana. Astfel, ca la o masa de 184 cm lungime incap intre 6 si 8 persoane.

De asemenea, nu uita si de aranjamentele florale care pot fi cu adevarat inedite pe aceste mese.

masa dreptunghiulara 3

aranjament floral

In functie de spatiu si de tipul de invitati, ia in calcul si mixul de mese rotunde cu mese dreptunghiulare. Creeaza dinamica si sunt utile pentru diversitatea decorului floral.

mese rotunde si dreptunghiulare pinterest

Asadar, lasa-ti creativitatea sa isi spuna cuvantul si nu exclude nicio varianta pentru ca surprizele vin cand te astepti mai putin.

Leave a Comment