Catalog
descarca catalog

Nunta la Conac

 conac 

Deschidem cufarul cu povesti pentru a va prezenta o nunta in stil nobil, o nunta la un vechi conac din sudul Moldovei. Iar ca totul sa fie cu iz de poveste va anuntam de la inceput ca protagonistii sunt o romanca si un francez. Eh, deja incepe sa sune romantic, nu?

Asadar, avem o frumoasa poveste de dragoste dintre Olga si Maxime si un falnic taram pe care sa construim petrecerea de celebrare a iubirii lor: domeniul familiei Olgai din satul Faraoanele, judetul Vrancea.

conac 1

Aici, mirii si-au dorit sa spuna da pentru totdeauna pentru ca pe langa valoarea istorica a locului, mireasa noastra este foarte legata emotional de acea zona, de conac si de podgorie. Asa ca nu a fost nici greu de ales tema de inspiratie viticola.

Pentru a fi cat mai aproape de autentic si de natura, cei 120 de invitati s-au bucurat de petrecere atat in aer liber, in gradina, chiar si prin podgorie, cat si in cortul special amenajat.

conac 2

conac 3

Am folosit un cort cu structura modulara, cu deschidere 15/20 m, cu drapaje pe orizontala. Iar in gradina am amenajat pavilioane cu mese de cocktail si mese din busteni, copacii fiind luminati de licurici amplasati peste tot.

conac 4

Decorul a fost alb, incepand de la scaunele Chiavari pana la fetele de masa si servetele din in.

conac 5

Aranjamentele florale au fost simple, in culori pastel asortate cu frunze, utilizand buturugi pe post de suport.

conac 6

Petrecerea nu a respectat traditionalul program romanesc in care dupa primirea invitatilor incepe dansul mirilor, urmat de aperitiv. La Faraoanele nunta a inceput asemanator unei receptii in care invitatii s-au putut bucura de natura si savura un pahar de sampanie alaturi de povesti si urari dedicate Olgai si lui Maxime.

conac 7

Dar acest aspect nu a impiedicat nici pe departe bucuria de a gusta preparatele combinate francezo-romanesti de la sarmale in foi de vita de vie sau purcelus la protap pana la somon pe pat de lime sau platouri de branzeturi.

Insa, vinul a fost vedeta pentru ca a fost atat din soiuri romanesti, din pogdoria moldovdeneasca, dar si de pe taramuri frantuzesti. Mirii l-au folosit si pe post de marturie, fiecare primind cate o sticla drept amintire.

conac 8

Tot legat de tema nobil-viticola au fost realizate si materialele print, meniu, invitatii, place-carduri. Inventive au fost numele meselor, renuntand la numarul clasic, capatand denumiri ca: riesling, feteasca, merlot etc.

conac 9

Sedinta foto a avut loc evident, tot in podgorie.

conac 10

Leave a Comment