Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Solutiile pentru evenimentele in aer liber

Pagode sau corturi

Indiferent in ce anotimp alegem sa organizam evenimentul, nu putem risca o neplacuta experienta in ploaie. Si cum zicea o veche zicala “mai bine prevenim, decat sa tratam”, recomandam amplasarea pagodelor destinate exclusiv acestui tip de eveniment, care nu incarca peisajul, ci din contra, vor reusi sa creeze spatiul perfect de socializare.

Scaune

Intotdeauna ignorate sau putin apreciate la adevarata valoare, scaunele sunt elementele de mobilier cel mai utilizate, cele mai practice, dar si cu un puternic impact vizual. Pentru evenimentele in aer liber trebuie folosite scaune usoare, facil de montat si demontat si, evident, potrivite estetic cu locul si contextul.

Noi zicem ca nu aveti cum sa dati gres cu scaunele Chiavari albe sau vintage, accesorizate sau nu cu esarfe, pentru ca au abilitatea de a se adapta mediului exterior.

Aranjamentele florale

Fie ca vorbim de conferinte, spatii de networking sau evenimente private, in natura trebuie sa ne bucuram vizual si olfactiv de ceea ce ne inconjoara. Si ca reteta sa fie reusita sunt necesare aranjamente florale lejere, relaxate si din flori de sezon.